Selecteer een pagina

Wisseling in het bestuur – de ALV in het voorjaar van 2017

sep 10, 2016

Beste leden van de VBNGB.

De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van de vereniging zal in het voorjaar van 2017 plaats hebben. Ondertussen heeft het bestuur met enkele wijzigingen te maken gekregen.

Bestuurslid Henk Komdeur wilde vanaf zijn aantreden bij voorkeur één jaar aan onze vereniging verbonden blijven. Dat jaar loopt over een paar maanden ten einde waardoor de plicht op ons rust een kandidaat-opvolger te zoeken om op sterkte te blijven.

Wij hebben een o.i. geschikte kandidaat gevonden: Joep Imkamp, resident in Frankrijk. Met Joep willen wij graag meteen het traject in van een op stapel staande nauwere samenwerking met de Franse FANF, waarover wij u nog nader zullen berichten. Joep is in 1946 in Roermond geboren. Na een driejarige studie medicijnen aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen moest hij in dienst, waarna hij tot 2001 een militaire loopbaan heeft vervolgd, waarbij hij van 1998-2001 werkzaam was als defensieattaché bij de NL Ambassade in Caïro. Begin 2001 verliet hij de militaire dienst met functioneel leeftijdsontslag en verhuisde hij met zijn vrouw naar Frankrijk. Sinds 15 februari 2012 is hij weduwnaar.

Rudi Holzhauer treedt sinds de voorbereiding van de fusie die leidde tot de oprichting van de VBNGB op als kennismanager en inhoudelijk webmaster. Hem is gevraagd ook tot het bestuur toe te treden. Hij heeft dat nog in beraad. Rudi is in 1953 in Rotterdam geboren en heeft daar 60 jaar gewoond. Hij heeft een juridische achtergrond, zowel wetenschappelijk (ruim 30 jaar aan de Erasmus Universiteit), als in de rechterlijke macht (ruim 10 jaar als rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Den Haag) als in de praktijk het juridisch kennismanagement van de afdeling Legal & Compliance van Essent. Hij heeft een Nederlandse en een Engelse juridische graad (LL.M. in Cambridge, Engeland), is gepromoveerd en op latere leeftijd ook afgestudeerd in de filosofie. Hij is op 1 juli 2015 gaan wonen in Andalucia, Spanje, nadat hij in 2014 trouwde met Anne, die daar al 20 jaar woonde en woont.

Er ontstaat gaandeweg binnen het bestuur een taakverdeling. Ook die zullen wij u natuurlijk mettertijd, en vóór de ALV, ter goedkeuring voorleggen. U vindt hier de bereikbaarheidsgegevens van alle bestuursleden.

Voor alle duidelijkheid en zuiverheid: sinds de oprichting van de VBNGB op 1 februari 2016 oefenen alle bestuursleden hun functie strikt genomen uit zonder dat deze geformaliseerd is door de ALV. Die formalisering staat op de agenda voor de ALV

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.