Persconferentie oprichting SNBN

apr 22, 2019

MEMO AAN:                BESTUUR VBNGB VAN:                CEES VERMEEREN en JAN DE VOOGD BETREFT:         SAMENVATTING PERSCONFERENTIE SNBN IN NIEUWSPOORT DEN HAAG DATUM:          18 APRIL 2019   AANWEZIG NAMENS VBNGB: JAN DE VOOGD EN CEES VERMEEREN OVERIGEN: vertegenwoordigers van politieke partijen (CDA, D’66, PvdA en VVD), overheid (min buza, svb), andere belangenbehartigers (stichting buitenlandse partner https://www.buitenlandsepartner.nl/content.php?1-home)…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties