Bericht van Roy Meijnderts, waarnemend secretaris

mrt 1, 2021

Geachte leden, Bij het verzenden van e-mails ontvang ik steeds een aantal foutmeldingen. Ik houd het voor mogelijk dat sommige leden een gewijzigd e-mailadres hebben dat niet in onze ledenadministratie is verwerkt. Als u geen uitnodiging tot het betalen van contributie hebt ontvangen en/of geen aankondiging van de Algemene Ledenvergadering, kan het zijn dat wij…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

4 Reacties

 1. Beste Roy Meijnderts,
  Dank voor uw bericht. Ik ontvang uw berichten, mijn e-mail adres is niet gewijzigd. Alleen schrijft u dat ik een uitnodiging voor contributiebetaling zou moeten hebben ontvangen. Dat heb ik echter niet, anders had ik al betaald. Wat ik gezien heb is dat dit jaar waarschijnlijk 35 euro gevraagd wordt i.p.v. de 50 in voorgaande jaren, maar dat dit nog in de ledenvergadering moet worden bevestigd. Heb ik wat gemist dan zal ik meteen betalen, anders zal ik nog wachten op sein ‘groen’.
  Met dank en groet,
  Hans Pasman

  Antwoord
 2. Ik zit elke keer met miin password te jamessrn
  Omtbamg geen enkel bericht en heb toen maar opgezegd, alhoewel ik de Vereniging wel zou wollen steunen door lid te worden
  gerardpos@hotmail
  Met vriendelijke groeten
  Gerard Pos

  Geantwoord op 1-3-2021:
  Geachte heer Pos,
  Ik heb uw bericht ontvangen op onze website, hartelijk dank daarvoor. Ik begrijp dat u problemen heeft met het inloggen. Wanneer dit klopt, zou ik graag van u weten welke problemen dit zijn. Hopelijk kunnen we dit oplossen voor u en wilt u wellicht overwegen om ons weer te steunen door weer lid te worden.
  Ik hoor graag van u.
  Met vriendelijke groeten,
  Ed Roosen
  VBNGB

  Antwoord
 3. Voor alle zekerheid:
  mijn emailadres is: koopdevries@gmx.de
  Heb op 9-1-2021 mijn contributie ad € 35,- voor 2021 betaald.
  Hartelijk bedankt voor al het werk dat jullie verrichten.
  Groeten uit Nordhorn a/d Vechte
  Koop de Vries

  Pfitznerstraße 13
  48527 Nordhorn

  Antwoord
 4. hi hans
  ik heb eur 35 betaald voor 2021.
  dit bedrag kwam ik tegen in een berchtje van vbngb.
  heb niet begrepen dat dit bedrag niet final was.
  hartelijke groet en tot zaterdag 11 uur bij hilton.
  koos

  ## wat zegt kees onze landenvertegenwoordiger op malta.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.