In Memoriam Joep Imkamp

aug 16, 2021

Met groot verdriet laten wij u weten dat ons gewaardeerd bestuurslid Joep Imkamp op 14 augustus 2021, op 75 jarige leeftijd, geheel onverwacht is overleden.

Joep maakte sinds 2017 deel uit van ons bestuur. Met zijn overlijden verliezen wij een markante persoonlijkheid.

Joep zal in onze herinnering blijven als een enthousiaste persoonlijkheid die met zijn visie en commentaar een belangrijke bijdrage leverde aan onze bestuursvergaderingen.

Zijn advies op het gebied van diplomatie in het contact met Nederlandse ambassades en overheidsinstanties was ondersteunend en werd gerespecteerd.

Zijn lach, zijn enthousiasme en zijn “bonjour” zullen wij missen.

Wij wensen al zijn dierbaren heel veel sterkte.

Bestuur VBNGB

9 Reacties

 1. Veel sterkte aan de familie en aan jullie.

  Antwoord
 2. Mijn oprechte condoleance. Veel sterkte voor de familie en het VBNGB team toegewenst bij de verwerking van dit verlies.

  Antwoord
 3. Heel veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en andere nabestaanden die hem liefhadden; rust zacht Joep

  Antwoord
 4. Veel sterkte voor de familie en aan jullie

  Antwoord
 5. Eensgelijks. Een warme en open persoon. Met zijn deskundigheden. Mijn vrouw en ik mochten een tijdje geleden bij hem overnachten in zijn Zuid Franse huis. Hartelijkheid en uitnodigend. Ik was het contact met hem een beetje kwijtgeraakt. Maar de herinneringen zijn sterk, positief en blijvend.

  Antwoord
 6. Bij deze mijn oprechte deelneming voor allen, die hem kenden.

  Antwoord
 7. Heel veel sterkte aan allen die hem gekend hebben om dit vreselijk en onverwacht gevoelige verlies te kunnen verwerken. Wij hadden sinds de Covid maandelijks uitvoerig telefonisch contact over letterlijk alles en nog wat en het was altijd weer een warm en boeiend gesprek met Joep over het wel en wee van onze soortgenoten in ons gezamenlijke woonland Frankrijk, maar ook van hen die in Nederland zijn gebleven. Ik mis deze unieke vriend en oud collega heel erg.

  Antwoord
 8. Ik kende Joep al heel lang, was samen met hem beroepsmilitair bij de Veldartillerie. Hebben lang contract gehouden. Hij was een fijne collega. Het overlijden van zijn echtgenote heeft hem veel leed bezorgd. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte toe.
  W.J.A. Lucas
  Majoor bd
  Waterlelie 27
  8043NZ Zwolle

  Antwoord
 9. Ik mis hem als hij weer eens langs reed in zijn oude BMW en ik liep met mijn honden. Fantastisch man, hij stopte altijd even om te vragen hoe het ging. Mis hem iedere dag.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.