Selecteer een pagina

Nuttige websites

Vanuit de VBNGB hebben wij een op een aantal gebieden nuttige websites voor u op een rijtje gezet. Sites van zusterorganisaties Sites van Nederlandse officiële instanties Sites over zorg- en zorgverzekering Sites met financiële en fiscale informatie Sites over vermogensbeheer en erfrecht Sites over internationale kernpublicaties Nuttige sites voor België Nuttige sites voor Canada Nuttige sites…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

8 Reacties

 1. Ik weet niet waar het na toe gaat met DigiD en zijn app? Voor mij is er geen mogelijk om deze aanpassingen te krijgen. De brief willen ze niet sturen om dat ik niet in Nederland woon en de balie ook niet in Indonesië is. Maar als het was in Jakarta is het voor mij ook 4 dagen reizen met de auto heen en ook vier terug, of 1 dag reizen met auto en vliegtuig enkele rit, met hotel . Beide met zeer hoge kosten. De bedenkers van deze aanpassingen hebben geen idee voor wat voor problemen zij gaan zorgen. De kosten om naar Nederland te gaan om het te regelen kan je niet indienen bij de belastingdienst of bij DigiD zelf.
  Ik denk dat velen in het buitenland dit probleem hebben.

  Antwoord
  • Voor Nederlanders wonende buiten Nederland is er een mogelijkheid om middels videobellen met het Ministerie van Buitenlandse zaken MINBUZA de DigiD app met SMS code controle in werking te stellen. U kunt dit gewoon vanuit huis doen mits u natuurlijk over een PC, laptop, of zelfs via een smart phone beschikt met camera Check de DigiD web site. Ik heb het onlangs met behulp van een vriendelijke mevrouw van mibuza voor elkaar gekregen vanuit Duitsland. De service is 24 op 24. Volg de instructies (niet altijd even duidelijk).

   Antwoord
 2. Ik mis in die lange lijst van nuttige informatie telkens maar weer het land IERLAND.
  Bestaat dat land eigenlijk nog wel?

  Antwoord
 3. Vraag, echtgenote 65 jaar, altijd A.O.W. premie betaald tot 51e jaar in Nederland, daarna 14 jaar gewerkt in Spanje en pensioen betaald. Hoe gaat het nu met pensioen uitkering???

  Antwoord
  • zie mijn beide columns (in twee delen): “De basis voor het verdragsrecht: het wettelijke ouderdomspensioen”

   Antwoord
 4. De links naar Zilveren Kruis werken niet meer. ZK heeft de website veranderd, niet verbeterd, informatie voor de verdragsgerechtigde is erg moeilijk te vinden, de zoekfunctie is gebrekkig.
  Link naar de juiste pagina:
  O, die kan ik hier dus niet plakken.
  Op de ZK homepage moet je naar ‘Naar Nederland’, of helemaal onderaan onder ‘Buitenland’

  Antwoord
  • Geachte heer Nuijten,

   Hartelijk dank voor uw bericht.
   Ik heb het aangepast op onze website.

   Met vriendelijke groeten,

   Ed Roosen
   VBNGB

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.