Selecteer een pagina

Website VBNGB – moderatie

De website van de VBNGB wordt gemodereerd. Dat wil zeggen dat wij de inhoud van berichten en reacties (in het gastenboek) eventueel vooraf beoordelen op netheid.

Wij verwachten van u dat u bij het plaatsen van berichten de gangbare fatsoensnormen in acht neemt. Er zijn grenzen aan wat de VBNGB kan toestaan, mede in het belang van haar eigen imago en aansprakelijkheid.

Moderatie is iets anders dan censuur, censuur ziet toe op inhoud, moderatie ziet toe op vorm en taalgebruik, met andere woorden wij letten op netheid, integriteit en respect van de berichtgeving. Het gebruik van bijnamen is niet toegestaan. Bedenk bij het schrijven van uw bericht dat dit steeds ook door een andere bezoeker van de site kan worden gelezen.

Voor ons is leidend het behartigen van de belangen van de VBNGB en haar leden, zoals dat in de doelomschrijving van de statuten van de vereniging is vastgelegd met inachtneming van betrouwbaarheid, eerlijkheid, oprechtheid en fatsoen.

Wanneer wij een reactie of artikel niet plaatsen laten wij dit de afzender weten.
Het kan soms even duren voordat uw bericht of reactie op de website verschijnt, hoewel wij steeds ons best doen om uw bericht of reactie zo snel mogelijk te plaatsen.

Wie onwellevende berichten of reacties inzendt of plaatst ontvangt telkens een waarschuwing. Bij een derde waarschuwing of meer kan de betreffende persoon de kennisgeving ontvangen dat de toegang tot de website zal worden geblokkeerd.

3 Reacties

 1. Helemaal eens met jullie moderatie aanpak

  Antwoord
 2. Helemaal mee eens!

  Antwoord
 3. Dit jaar is een nieuw belastingverdrag met Bulgarije in werking.
  I.t.t. tot het oude verdrag zijn alle NL pensioenen van inwoners van Bulgarije door NL belast, net als eerder al de AOW uitkering. Geen overgangsregeling. NL streeft ernaar alle belastingverdragen zodanig in te richten of te vervangen dat alle pensioenen door NL belast kunnen worden. De Fiscus haalt het geld waar het zit.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.