Selecteer een pagina

“Deel 3 inzake de inkomstenbelasting in Oostenrijk”

mrt 4, 2019

Op 4 maart 2019 hebben we van Drs. Karin Hegeraad, landenvertegenwoordiger in Oostenrijk, het verzoek ontvangen volgend bericht te plaatsen. “Deel 3 inzake de inkomstenbelasting in Oostenrijk” Dit artikel gaat over het gepensioneerd zijn in Oostenrijk en hoe het Finanzamt daarmee omgaat Klik hier om naar de desbetreffende pagina te gaan.

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

1 Reactie

  1. Dank voor deze duidelijke uitleg. Een kleine aanvulling: de Oostenrijker, wonende in Oostenrijk, met een Nederlands overheidspensioen is bij wijze van uitzondering niet aan Nederlandse heffing onderhevig voor dat pensioen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.