Selecteer een pagina

VBNGB bestuursvergadering op 10 oktober 2019

okt 21, 2019

Op 10 oktober 2019 vond een bestuursvergadering plaats van het VBNGB bestuur. Deze bestuursvergadering werd gehouden in Den Haag. Onderstaand treft u respectievelijk de agenda en de notulen aan van deze vergadering. Agenda vergadering 10 oktober 2019 Notulen vergadering 10 oktober 2019

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.