Selecteer een pagina

Algemene Ledenvergadering 2022 – Uitnodiging

mrt 22, 2022

Geachte leden van de VBNGB, Degenen onder u die wat langer lid zijn weten dat de VBNGB in de regel eenmaal jaarlijks een Algemene Vergadering organiseert en dat deze fictief wordt gehouden. De informatie wordt per e-mail aangeboden en er wordt “stilzwijgend” gestemd. Dat betekent dat alleen wie niet instemt met een bepaald voorstel, dit…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.