Selecteer een pagina

Emigratiebeurs EXPO Houten

apr 8, 2024

Op 6 en 7 april was de jaarlijkse emigratiebeurs er weer. Stichting GOED en de VBNGB gaven daar als gebruikelijk gezamenlijk acte de préséance en waren vertegenwoordigd door Antonietta Sgherzi en Roy Meijnders (beide dagen). Zaterdag was Bert Kuijpers van de partij en op zondag Ben Rog. Zondag heeft Roy Meijnders voor een volle zaal een presentatie gegeven, welke presentatie door de bezoekers zeer goed werd ontvangen. Tijdens de twee beursdagen zijn er veel vragen gesteld onder meer op het gebied van de zorgverzekering, verdragslanden, belastingverdragen en de opbouw en uitbetaling AOW en andere pensioenen. Te zijner tijd zal de gehouden presentatie ook op de website van de VBNGB worden gepubliceerd.
Tijdens de beurs konden we door de aanwezigheid van laptops verschillende mensen direct lid maken. Al met al voor de VBNGB zeer geslaagde dagen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.