Selecteer een pagina

Sponsoren

Het waarom – de belangen en de omvang van onze doelgroep

De doelgroep van de VBNGB bestaat uit gepensioneerde Nederlanders in het buitenland. In hoofdzaak buiten Nederland in de EU, al zijn er ook leden buiten de EU.

Belangrijke onderwerpen voor deze doelgroep zijn zorg (“cure and care”) en financiën (vermogen(sbeheer) en fiscaliteit). Die onderwerpen komen dan ook op deze website terug. Zowel in algemene zin als toegespitst op een aantal woonlanden.

Wanneer u op deze gebieden expertise heeft die u onder de aandacht van onze doelgroep wilt brengen, dan is een sponsorschap van onze Vereniging daartoe een goede ingang. De Vereniging is opgericht op 1 februari 2016. We zijn begonnen met een beperkt aantal leden. Meer en meer leden worden vanuit hun landelijke belangenvereniging lid van onze Europese vereniging. Wekelijkse statistieken van bezoek aan onze site zijn natuurlijk voor u op verzoek beschikbaar. Op de site ziet u het aantal bezoekers vanuit de voorganger van onze Vereniging. Dat moet genoeg zijn om u te overtuigen!

Realiseert u zich verder dat de boven beschreven belangen van gepensioneerden in het buitenland worden gedeeld door hun omgeving, kinderen en kleinkinderen. Zij worden betrokken in de situatie van onze leden. Het bereik van uw sponsorship gaat dan ook zeker verder dan strikt onze leden.

Het hoe – VBNGB Sponsorschap

Een sponsor/adverteerder is een persoon of organisatie, al dan niet commercieel, die de activiteiten van onze vereniging steunt door geld of andere middelen ter beschikking te stellen, in ruil voor publiciteit.

De publiciteit bestaat uit het volgende:

  1. Naamsvermelding + logo met link + zo gewenst een aanvullende (korte) tekst op de sponsorpagina van de VBNGB website.
  2. Naamsvermelding + logo met link in de 3-maandelijkse nieuwsbrief.

Uitgangspunt voor uw sponsorbijdrage is een bedrag van € 350 jaarlijks. Voor zover u op andere wijze wilt dan wel kunt bijdragen verzoeken wij u contact op te nemen met onze secretaris.

0 reacties

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.