Selecteer een pagina

Algemene Ledenvergadering 2018

Gata de Gorgos, 1 maart 2018. Geacht VBNGB lid, Hieronder vindt u de jaarstukken voor de (elektronisch) te houden Algemene Leden Vergadering (ALV) 2018. Deze bestaan uit: Uitnodiging ALV 2018 Agenda ALV 2018 Jaarverslag 2017 Balans per 31.12.2017 Staat van Baten en lasten 2017 Getekende accountantsverklaring Te nemen besluiten door ALV 2018 Akkoordverklaring jaarstukken 2017 door bestuursleden…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

1 Reactie

  1. Schitterend geregeld. Was gisteren bij de jaarvergadering van de FANF in Parijs. Men was unaniem enthousiast over de inhoud,de opzet, de actualiteit en de duidelijkheid van onze website! Mooi welgemeend compliment voor jou,Rudi!
    Hartelijke groet.
    Joep

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.