Selecteer een pagina

Deze pagina bevat verouderde informatie.

Belastingverdrag Nederland-Duitsland: onroerend goed en vastgoed

jun 4, 2016

“Heeft u ook onroerend goed en vastgoed (Immobilien) in Duitsland? Het komt regelmatig voor dat Nederlandse beleggers investeren in beleggingspanden in Duitsland. Onroerend goed kan op twee manieren inkomsten genereren, namelijk inkomsten uit exploitatie (bijvoorbeeld verhuur) en vermogenswinst bij verkoop. Het Belastingverdrag Nederland-Duitsland bepaalt waar deze inkomsten mogen worden belast in situaties waar beide landen bij betrokken zijn.”

Lees verder: NedTax, 3 juni 2016

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.