Selecteer een pagina

Eens Nederlander, altijd Nederlander – een petitie

jun 30, 2017

Op onze site vindt u een Algemeen dossier over het Nederlanderschap en het soms onverwachte, en onterechte, verlies daarvan. Nederlanders verliezen automatisch en direct hun Nederlanderschap als ze een andere nationaliteit aannemen, met slechts enkele beperkte uitzonderingen. Het kan zelfs verloren gaan als het paspoort te laat verlengd wordt.

Er bestaat inmiddels een initiatief om deze regels af te schaffen, onder het motto: eens Nederlander, altijd Nederlander! De VBNGB staat sympathiek tegenover dit initiatief en brengt het graag onder uw aandacht. Het is natuurlijk ieders eigen keuze om het initiatief wel of niet daadwerkelijk te steunen.

U leest er hier meer over. En kunt daar ook de petitie ondertekenen.

0 reacties

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.