Selecteer een pagina

De basis voor het verdragsrecht: het wettelijke ouderdomspensioen. Deel 1 – Inleiding, kring van verzekerden en aanvragen.

sep 30, 2017

1. Inleiding Wie buiten Nederland in een lidstaat van de EU woont, of in een lidstaat van de EER of Zwitserland, met een wettelijk pensioen uit Nederland, heeft, op grond van art. 24 of 25 Vo883/2004, recht op zorg naar de wetgeving van het woonland (verdragsrecht) tenzij er sprake is van prevalerend recht. Dat prevalerende…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.