Selecteer een pagina

Regeerakkoord 2017-2021. Deel 2: maatregelen met betrekking tot pensioen en zorg.

Relevantie voor gepensioneerde buitenlands belastingplichtigen en gepensioneerde verdragsgerechtigden met hun gezinsleden De onderdelen 1. Inleiding en 2. Inkomstenbelasting zijn verschenen in Deel 1 van deze Column (30 november 2017) 3. Pensioenmaatregelen Het kabinet wil het pensioenstelsel, d.w.z. voor de tweede pijler pensioenen (als belangrijkste: de bedrijfspensioenen), hervormen. Dit lijkt van minder belang voor de pensioengerechtigden…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.