Selecteer een pagina

Franse algemene sociale heffingen (CSG e.d.) over vermogensinkomsten (deel I)

jun 9, 2018

1. Inleiding Frankrijk kent sinds vele jaren algemene sociale heffingen die niet gebonden zijn aan een specifiek sociaalzekerheidsrisico. De heffingen worden over arbeids- en vervangende en vermogensinkomsten geheven. Frankrijk beschouwt deze heffingen als belastingen die in grensoverschrijdende situaties door belastingverdragen beheerst worden en geïnd worden via de belastingdienst. Het gaat bij de laatste dan om…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

2 Reacties

  1. Geweldige column Jan, mijn compliment.!

    Antwoord
  2. Ook ik ben buitengewoon enthousiast over deze zeer uitgebreide column, die tot in de finesses, en toch duidelijk en overzichtelijk, op een rij zet waar deze ingewikkelde kwestie over gaat en hoe de stand van zaken is.

    Ik kijk uit naar deel 2!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.