Selecteer een pagina

Toesturen Nieuwsbrief 2019-2

jul 30, 2019

Er zijn diverse pogingen ondernomen om de leden met de service provider “t-online.de” de Nieuwsbrief 2019-2 toe te sturen. Keer op keer mislukt dit echter en komt de mail terug. Navraag bij onze webbeheerder heeft ook geen oplossing gebracht. Zouden deze leden kunnen laten weten wat er aan de hand is met deze provider. Alvast…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

5 Reacties

 1. Ik heb op mijn t-online adres de nieuwsbrief ontvangen.
  Of ik alles ontvang wat gestuurd wordt, kan ik natuurlijk niet weten.

  Andersom komt het nogal eens voor dat door geinstalleerde waakhondprogramma’s een mail, verzonden van een t-online account, geweigerd wordt. De aanleiding is vaak een onderschepte verdachte andere mail van @t-online; dan wordt meteen maar het hele domein geblokkeerd. Een dag of zo later wordt dan weer gedeblokkeerd.
  Dat maak ik af en toe ook mee. Lastig.

  Kan ook, of mede, aan t-online, oftewel de duitse Telekom, liggen.

  Een oplossing heb ik niet.

  Antwoord
 2. t-online.de is het e-mailadres van Deutsche Telekom. De nieuwsbrief is prima aangekomen.

  Antwoord
 3. Prima ontvangen op t-online.de

  Antwoord
 4. de leden met een @t-online mailadres die de nieuwsbrief niet hebben ontvangen, zullen waarschijnlijk pas reageren als ze een keer deze website bezoeken en de oproep van de heer Hueber lezen!

  Antwoord
 5. Prima ontvangen op mijn t-online.de email adres. Ik denk ook dat hier gaat om scherp ingestelde beveiliging bij t-online.de zelf of bij de ontvanger(virusscanner, firewall o.i.d.).
  Waarschijnlijker bij de ontvanger, aangezien andere t-online.de gebruikers, de nieuwsbrief wel ontvangen.

  Zelf gebruik ik al 20jr t-online.de zonder veel problemen, echter bij benodigde ondersteuning is de dienstverlening uitermate zwak.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.