Selecteer een pagina

Verslag ontmoeting met Nederlandse leden van het Europees Parlement

apr 13, 2020

Verslag ontmoeting met Nederlandse leden van het Europees Parlement Op 18 februari 2020 hebben Jan de Voogd en Cees Vermeeren in Brussel de volgende Nederlandse vertegenwoordigers en of een of meerder van hun medewerk(st)ers: Derk-Jan Eppink (FvD), Agnes Jongerius (PvdA), Jeroen Lenaers (CDA) en Toine Manders (50Plus) ontmoet. In deze ontmoetingen hebben we allereerst VBNGB…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

5 Reacties

 1. Dank voor jullie inzet!

  Antwoord
 2. Hierboven staat (onder 2):

  “Wij hebben eerst later de uitspraak in Zwitserland, waarover u in deze Nieuwsbrief meer kunt lezen, ontvangen.”

  Waar staat meer over de uitspraak in Zwitserland? Nergens te vinden, ook niet in “deze Nieuwsbrief”. Graag een link naar waar de uitspraak te vinden is, inclusief eventueel commentaar vande VBNGB. Vast bedankt.

  Antwoord
  • De link staat in Nieuwsbrief 2020-1

   Antwoord
 3. Sorry Jan, maar ik kan het nergens vinden in de Nieuwsbrief. Er staat een link naar Nederland Wereldwijd, maar dat gaat enkel over Corona. Er staat ook een link naar bovenstaand verslag, maar dat kan ik nu al bijna dromen. Kun je die link misschien hier geven?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.