Selecteer een pagina

Geschil: Antwoord op de vraag of ten aanzien van het pensioen artikel 18, tweede lid, aanhef en onderdeel a, van het Verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en het Koninkrijk België tot het vermijden van dubbele belasting en tot het voorkomen van het ontgaan van belasting inzake belastingen naar het inkomen en naar het vermogen (het Verdrag) van toepassing is.

apr 28, 2020

ECLI:NL:RBZWB:2020:1628
Instantie: Rechtbank Zeeland-West-Brabant
Datum uitspraak: 30-03-2020
Datum publicatie: 27-04-2020
Zaaknummer: AWB – 18 _ 8438
Rechtsgebieden: Belastingrecht
Bijzondere kenmerken: Eerste aanleg – enkelvoudig
Inhoudsindicatie: Op dit moment is er geen samenvatting beschikbaar omdat deze uitspraak in beginsel niet geselecteerd was ter publicatie.

Vindplaatsen: Rechtspraak.nl

Geschil

In geschil is het antwoord op de vraag of ten aanzien van het pensioen artikel 18, tweede lid, aanhef en onderdeel a, van het Verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en het Koninkrijk België tot het vermijden van dubbele belasting en tot het voorkomen van het ontgaan van belasting inzake belastingen naar het inkomen en naar het vermogen (het Verdrag) van toepassing is.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.