Selecteer een pagina

Aftrek Nederlandse ziektekosten voor inwoner Curacao

ECLI:NL:OGEAC:2020:286

Instantie Gerecht in eerste aanleg van Curaçao Datum uitspraak 02-12-2020 Datum publicatie 09-12- 020 Zaaknummer CUR202000092 en CUR202000093 Rechtsgebieden Belastingrecht Bijzondere kenmerken Eerste aanleg – enkelvoudig Inhoudsindicatie

Belanghebbende is voor medische onderzoeken en behandeling naar Nederland geweest en heeft in zijn aangifte ziektekosten in aftrek gebracht. Indien de noodzaak kan worden aangetoond dat belanghebbende in het buitenland begeleiding aldaar en tijdens de reis nodig heeft, dan kunnen de daarmee gemoeide reiskosten en verblijfkosten – onder aftrek van de besparing op de privé-uitgaven – worden aangemerkt als ziektekosten. Belanghebbende heeft de gestelde ziektekosten echter op generlei wijze onderbouwd. Vindplaatsen Rechtspraak.nl

Uitspraak van 2 december 2020

BBZ nrs. CUR202000092 en CUR202000093

GERECHT IN EERSTE AANLEG VAN CURAÇAO

UITSPRAAK op het beroep in de zin van de

Landsverordening op het beroep in belastingzaken van: [Belanghebbende], wonende te Curaçao,

belanghebbende, gericht tegen: DE INSPECTEUR DER BELASTINGEN, zetelend in Curaçao,

de Inspecteur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.