Selecteer een pagina

VU Amsterdam onderzoek effecten Nederlandse nationaliteitswetgeving

jun 14, 2021

VU Amsterdam onderzoekt nationaliteitswetgeving

Het doel van dit onderzoek is om na te gaan hoe de nationaliteitswetgeving invloed heeft op internationale/multinationale families en de mogelijkheden om familiebanden en het familieleven binnen en buiten Nederland over de generaties te handhaven. Dit raakt dus vooral mensen of families met meerdere nationaliteiten die binnen of buiten Nederland wonen, maar ook diegene met enkel de Nederlandse nationaliteit die in het buitenland wonen of die een internationale familie hebben.

Zie verder, en voor deelname aan dit onderzoek:

https://www.stichtinggoed.nl

3 Reacties

  1. Ik zal het kort houden, ik wil als Nederlander geen Duitse pas of identiteitskaart, maar gewoon het kiesrecht op alle niveaus. Dus niet alleen gemeenteraad en regio maar het volledige kiesrecht. En dit trouwens voor iedereen die in een andere lidstaat woont.

    Antwoord
    • Prettig dat te vernemen heer van Veen.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.