Selecteer een pagina

Nieuwsbrief 2022-2, gecorrigeerd

jul 11, 2022

In de tweede nieuwsbrief van 2022 betreffende het tweede kwartaal 2022 werkte de link naar “Nederland inreizen en corona” niet. In deze gecorrigeerde versie werkt de link wel. Voor de juiste versie van de nieuwsbrief, klik hier. Excuses voor de eventuele overlast.

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

1 Reactie

  1. Dankjewel!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.