Selecteer een pagina

Bereikbaarheid leden

apr 3, 2023

Beste leden, Op 29 maart jl. heb ik de Nieuwsbrief 2023-1 en vandaag, 3 april, de contributiebrief 2023 aan de leden verzonden. Op beide zendingen ontving ik een aantal foutmeldingen. Als u lid bent en u hebt de Nieuwsbrief 2023-1 en/ of de contributiebrief 2023 niet ontvangen, verzoek ik u met mij contact op te…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

4 Reacties

 1. Dank je voor het bericht, ik heb beide emails ontvangen en de contributie voor 2023 heb ik zojuist overgemaakt,

  Met vriendelijke groet, Hennie van de Coevering, Polen.

  Antwoord
 2. L.s.
  Voorzover ik kan nagaan mocht ik uw contributiebrief 2023 niet ontvangen. Naar aanleiding van uw mail d.d. heden heb ik de contributie 2023 ook heden aan VBNGB overgemaakt.

  Antwoord
 3. Eerlijk gezegd was de email van vandaag 3 april 2023 ook de eerste waar ik sinds minstens een half jaar het woord ‘contributie’ heb gevonden.
  D.w.z.: ik ontvang tot mijn plezier vele emails van de VBNGB, deels van ‘VBNGB’ vanuit WordPress, deels van Roy Meijnderts, maar een çontributie-email heb ik dit jaar of eind vorig jaar niet ontvangen. Betaald heb ik nu natuurlijk onmiddellijk.

  Met vriendelijke groet
  Hans van der Poel

  Antwoord
 4. Beiden ontvangen; zal contributie zo snel mogelijk overmaken. Groet!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.