Selecteer een pagina

Verschillende pensioenleeftijden Nederland & Duitsland

apr 25, 2024

Op 7 maart heeft onze secretaris, Roy Meijnderts, een bijeenkomst bijgewoond, georganiseerd door de SVB en ITEM, onderwerp de AOW en de Duitse Rente. Plaats EUREGIO Forum/ Grensinfopunt te Kleve, Duitsland. Er zou ook gesproken worden over tweede pijler pensioenen, maar de moderator was onverwachts verhinderd. De meeste deelnemers waren (belasting-)adviseurs uit DEU en NLD.…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.