Selecteer een pagina

Werving bestuursleden

mei 24, 2024

Beste leden, Dit jaar is Lisette van de Wouw toegetreden tot het VBNGB-bestuur. Helaas heeft zij na relatief korte tijd te kennen gegeven, om persoonlijke redenen haar functie neer te willen leggen. De overige bestuursleden respecteren uiteraard dit besluit en danken haar voor haar inzet in deze periode. De twee overige leden die in 2023…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.