Selecteer een pagina

Kamer scherp op hoorrecht

jun 2, 2024

Bron: Koepel Gepensioneerden 1 juni 2024 / in Actueel, Algemeen, Pensioenen / door Koepel Gepensioneerden Hoewel er in het onlangs afgesloten Hoofdlijnenakkoord niets te vinden is over pensioen, vinden er in de Tweede Kamer natuurlijk nog wel gewoon debatten over plaats. Afgelopen week nog. In de vorm van een zogenaamd ‘twee minutendebat’. Dat is een (de naam zegt het…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

2 Reacties

  1. 6 Kamerleden, wat een afgang, mevr. Schouten heeft gewoon Carte Blanche!!! Zowel vakbonden en Kamerleden hebben geen enkel belang, deze zijn uitgesloten van onze beperkingen, lees strafmaatregelen!!!

    • Hoedanigheid: - Lid
    Antwoord
  2. En hoe gaat men om met reeds gepersonaliseerde pensioenen die we ZELF betaald hebben en al lopende zijn. Ik neem aan dat deze buiten beschouwing blijven?

    • Hoedanigheid: - Lid
    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.