Selecteer een pagina

Hoge Raad: box 3-heffing nog steeds discriminerend

jun 6, 2024

Bron: Hoge raad der Nederlanden 6 juni 2024 Neemt de Wet rechtsherstel box 3, ook wel Herstelwet genoemd, de verdragsinbreuk weg die in de box 3-uitspraak van de Hoge Raad van 24 december 2021 is geconstateerd? De Hoge Raad oordeelt van niet. De voor de Nederlandse inkomstenbelastingheffing in box 3 toepasselijke wetgeving schendt nog steeds…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

1 Reactie

  1. Hoe zit het dan met de WOZ waarde van een tweede woning of een vakantie woning. De Gemeentes gebruiken de WOZ waardes om extra belasting ten heffen, zoals rioolbelasting, daarbij gebruiken zij deze de verkoopprijs van een huis ergens in de omgeving. Maar mijn huis heb ik nog niet verkocht, dus heb ik nog geen winst, misschien, gemaakt.

    • Hoedanigheid: - Lid
    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.