Selecteer een pagina

Position paper Koepel Gepensioneerden t.b.v. rondetafelgesprek Pensioenen – governance, koopkracht en communicatie d.d. 20 juni 2024

jun 14, 2024

Bron: Tweede Kamer der Staten-Generaal Position paper Koepel Gepensioneerden t.b.v. rondetafelgesprek Pensioenen – governance, koopkracht en communicatie d.d. 20 juni 2024 Klik hier om naar de link te gaan en de paper te lezen. Klik hier om naar de agenda ronde tafel gesprek en andere position papers te gaan.

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

3 Reacties

 1. Ik vind de ontwikkelingen rond het pensioen van personen die hard gewerkt hebben om Nederland welvarend te krijgen angstaanjagend.
  De afgelopen jaren hebben we, over de volle tijd gerekend, al ongeveer 25% van ons besteedbaar inkomen in vlammen zien opgaan, wat staat ons nu verder te wachten? Rechteloosheid? Ikhoop dat u heel hard wilt onderhandelen om de situatie van de gepensioneerden niet verder te verslechteren.

  • Hoedanigheid: - Lid
  Antwoord
 2. Je kan gehoord worden tot in het oneindige, maar feit blijft dat een (toekomstige) gepensioneerde niets te vertellen heeft over zijn/haar ingelegde geld.
  En als het zo direct totaal mis loopt met de pensioenen (en dat gaat gebeuren) is niemand verantwoordelijk!

  • Hoedanigheid: - Lid
  Antwoord
 3. Het moest en zou worden doorgedrukt, hier verander je niets meer aan ben ik bang voor.
  Arrogantie van de macht?

  • Hoedanigheid: - Lid
  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.