Selecteer een pagina

Belanghebbende woonachtig in Spanje, stelt dat de buitenlandbijdrage als voorheffing verrekenbaar is met de hierover verschuldigde bedragen aan inkomstenbelasting.

Bron: de Rechtspraak Instantie: Gerechtshof ‘s-Hertogenbosch Datum uitspraak: 12-06-2024 Datum publicatie: 18-06-2024 Zaaknummer: 22/1672 tot en met 22/1674 Formele relaties: Eerste aanleg: ECLI:NL:RBZWB:2022:5357, Bekrachtiging/bevestiging Rechtsgebieden: Belastingrecht Bijzondere kenmerken: Hoger beroep Inhoudsindicatie: Belanghebbende is woonachtig in Spanje en op grond van een EU-verordening aangemerkt als verdragsgerechtigde. Daarom heeft belanghebbende recht op medische zorg in Spanje waarvoor…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.