Selecteer een pagina

SVB: Internationale dienstverlening onder druk, knelpuntenbrief IV

jul 1, 2024

1 juli 2024 Beste leden, Tijdens het overleg met de SVB over een ander onderwerp (het achterhalen van het Nederlandse arbeidsverleden om in aanmerking te komen voor in woonland opgebouwd pensioen), hebben we kort van gedachten gewisseld over de Knelpuntenbrief IV, die de SVB heeft aangeboden aan de Tweede Kamer. De brief beschrijft de moeilijkheden…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.