Selecteer een pagina

Algemene Ledenvergadering 2018 – Agenda

Agenda van de Algemene Leden Vergadering van de VBNGB op 31 maart 2018 1. Opening voorzitter 2. Ingekomen stukken Opzegging voorzitter C. van der Wiel (eerder bericht aan de leden) Voorstel van lid H. Komdeur om te komen tot herziening van de uitspraak van de CRvB (BU 7125) 3. Jaarverslag VBNGB 2017 4. Financiële rapportage VBNGB…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

3 Reacties

 1. Van verenigingslid Henk Komdeur ontvingen wij het volgende toegevoegde agendapunt voor de ALV van 31 maart 2018.

  “Bespreking van het voorstel van lid H.A. Komdeur om te komen tot herziening van het vonnis van de CRvB ( BU 7125 ), zoals voorgelegd aan het voltallige bestuur;
  Geen wijziging in de richting welke de oorspronkelijke voorgangers van de VBNGB hadden ingeslagen tegen de Zvw, als verplicht opgelegd ten nadele van de Nederlandse gepensioneerden met domicilie in de EU-landen. Zie ook notulen van de bestuursvergadering van 5 oktober 2017.

  Het genoemde voorstel is ingediend bij het voltallige bestuur, zodat dit ter kennis gebracht kan worden aan de leden, met of zonder advies van het bestuur”.

  Antwoord
 2. Ik heb een stuk ingediend van 17 blz. A4 formaat, met als doel een toelichting te geven t.b.v. de leden om tot een oordeel te komen of men hier achter kan staan als lid. Het behelst een juridische onderbouwing en geeft de mogelijkheid aan hoe te komen tot een eventuele herziening.

  Verder wijs ik op het feit dat litigation advocaten hebben uitgesproken dat de juridische aktie “een (redelijke) kans van slagen” heeft.

  Het gaat hier in feite om ons toekomend EU-recht hetwelk prioritair rechtelijk boven Nederlands recht gaat en waar de Nederlandse rechter aan is gehouden, nog afgezien van zijn plicht een EU-burger in bescherming te nemen.

  Hierbij verzoek ik dan ook de webmaster om vorengenoemd dokument bekend te maken aan de leden.

  Antwoord
  • Dat is inmiddels gebeurd, zoals u ook op deze web-pagina kunt zien. Met dank voor uw betrokkenheid (en doorzettingsvermogen …).

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.