Selecteer een pagina

Stelling voor maand april 2018

apr 1, 2018

Ik ben resident in mijn woonland. Als ik mijn paspoort of ID-kaart ga vernieuwen, dan doe ik dat

a. bij de Ambassade van mijn woonland.
b. bij de Ambassade van een buurland (dichterbij).
c. bij een Nederlandse grensgemeente.
d. bij de Schipholbalie.
e. nu maar even niet – het is me te lastig.

Toelichting: met het Nederlandse beleid om het verstrekken van paspoorten en ID-kaarten niet langer bij consulaten onder te brengen wordt het vernieuwen van deze documenten verregaand gecentraliseerd. Wij berichtten onlangs over mogelijke veranderingen/verbeteringen in de consulaire dienstverlening in Nederland.

In sommige landen kan het – om allerlei redenen – bezwaarlijk zijn om in persoon naar de Ambassade op en neer te reizen. Met de stelling voor de maand april 2018 informeren wij naar de weg die u volgt. Maak uw keuze kenbaar op onze Home pagina.

0 reacties