Selecteer een pagina

Contributie 2020

feb 3, 2020

Geachte leden, Vandaag is het verzoek om overmaking van de jaarlijkse contributie verzonden. Van enkele mail adressen ontvingen wij een foutmelding dan wel een melding dat de mailbox vol is. Als u geen contributiebrief hebt ontvangen verzoek ik u er via deze link kennis van te nemen. Met vriendelijke groet, Roy Meijnderts waarnemend secretaris

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

0 reacties