Selecteer een pagina

Remigratie van onze landenvertegenwoordiger Jan Clements

jan 15, 2021

Onze landenvertegenwoordiger in Portugal, de heer Jan Clements, gaat deze maand remigreren naar Nederland. Hij heeft dit al bekend gemaakt in Blik op Portugal (BOP). Jan Clements is vanaf het begin van de oprichting van de VBNGB in 2016 landenvertegenwoordiger voor uw woonland geweest. Ook voor de oprichting van de VBNGB heeft Jan reeds vele…

Deze pagina is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden van de VBNGB

Een deel van deze website is afgesloten en alleen toegankelijk voor leden. Het bij elkaar brengen van relevante informatie kost inspanningen en geld. Zo ook deze website en het onderhouden er van. Een deel van de website houden wij vrij toegankelijk. Hier leest u wat vrij is en wat niet, en waarom.
Als u al lid bent kunt u hieronder inloggen. Bent u nog geen lid? Dan nodigen wij u uit om lid te worden, door het aanmeldformulier in te vullen.

3 Reacties

 1. Hiermee wordt Jan te kort gedaan! Hij was lid van onze vereniging vanaf het prille begin. Het was een groot genoegen Jan in ons team te hebben; zijn enthousiasme en inzet was een stimulans voor ons allen. Bedankt voor alles en goede reis terug naar het vaderland!!

  Un abrazo,

  Cees

  Antwoord
 2. Om te beginnen Cees, dat is geen Portugees.

  Ik denk dat ik Jan ken van Malta. Nooit begrepen waarom hij in Portugal ging wonen. Fiscaal niet voordelig. En ik denk dat NL tegenvalt.

  Jan, all the best.

  Antwoord
  • Inderdaad ken ik Jan nog van zijn Malta jaren. Ik kan me nog goed herinneren dat we met onze dames hier in Altea lang gesproken hebben over de gevolgen van zijn overstap naar Portugal. Gezien de jaren dat hij er gewoond heeft moet het er hem goed bevallen zijn.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met het plaatsen van een reactie accepteert u het privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe berichten online staan.